Over Broon

Organisatie

Broon dierbenodigdheden is officieel opgericht in 2006, maar de eigenaren hebben al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche. Broon is een dierenspeciaalzaak gevestigd in Winterswijk, en is voornamelijk actief op markten in het oosten van Nederland, toch kunt u ze overal tegen komen op jaarmarkten en braderieën.

Het assortiment van Broon bestaat uit een grote diversiteit voor honden, katten, knaagdieren en vogels. Broon probeert zijn assortiment continue te vernieuwen, om zo mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche.

Broon Staat elke woensdag en zaterdag op de weekmarkt te Winterswijk en op de vrijdagen in Dinxperlo. Tevens vind u ons op vele jaarmarkten en braderieën in geheel Nederland. De actuele markt agenda staat weergegeven op de homepage.

Naast de markten bezorgt Broon ook gratis aan huis in de gemeente Winterswijk, op deze wijze worden veel huisdieren voorzien van de benodigde producten, zonder dat de baasjes er moeite voor hoeven te doen. De bestellingen van de webshop worden geleverd met behulp van PostNL, en worden geleverd in heel Nederland. Voor deze bestellingen worden €7,00 handelingskosten in rekening gebracht, hiervoor worden de producten met de grootste zorg verpakt voor u en verzonden.

De werknemers van Broon proberen elke dag weer alle huisdieren en hun baasjes van de beste producten en informatie te voorzien die past in de lijn van Uw huisdier. Broon is vooruitstrevend op-en of aanmerkingen en mogelijke verbeterpunten worden daarom zeer gewaardeerd. U kunt met ons contact opnemen via de diverse weergegeven mogelijkheden op de site, of benader ons op de markt.

Wij zijn pas tevreden als de dieren en hun baasjes dat ook zijn!!


Sponsoring

Kynologenclub Winterswijk
Broon Dierbenodigdheden is hoofdsponsor van de Kynologenclub in Winterswijk.

Clubmatch – Broon is de hoofdsponsor op de jaarlijkse Clubmatch van de Kynologenclub uit Winterswijk. Aan deze clubmatch nemen meer dan 100 verschillende honden deel, de honden en hun baasjes komen uit heel Nederland.
Voor meer informatie, zie:
www.kcwinterswijk.nl


Officieel verkooppunt Farm Food

Broon Dierbenodigdheden is een verkooppunt van Farm Food. Farm Food levert natuurzuivere hondenvoeding, sinds 1982.
Broon verkoopt Farm Food HE, Farm Food Rawhide, Farm Food Fresh, Farm Food Antlers en Farm Food Trainers.

Farm Food staat voor schone en zuivere kwaliteitsproducten, als resultaat van hoge kwaliteitseisen en strenge kwaliteitscontroles. Farm Food maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie.  De producten zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen.  Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige bindmiddelen, kunstmatige conserveringsstoffen of chemische antioxidanten.


Kwaliteit is meer dan alleen een goed product!

Voor meer informatie en uitleg over het bedrijf en de producten van Farm Food, bezoek dan de site: www.farmfood.nl