Over Broon

Organisatie

Broon Dierbenodigdheden is officieel opgericht in 2006, maar de eigenaren hebben al meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche. Broon is een dierenspeciaalzaak gevestigd in Winterswijk, en is voornamelijk actief op de markten in het oosten van Nederland.

Het assortiment van Broon bestaat uit diverse producten voor honden, katten, knaagdieren en vogels. Broon probeer zijn assortiment continue te vernieuwen, om zodoende mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de branche.

Broon staat elke week op de markten van Winterswijk en Dinxperlo. De markten in Winterswijk zijn op woensdag en zaterdag, en de markt in Dinxperlo is op vrijdag. Tevens staat Broon ook op verschillende jaarmarkten en braderieën. De actuele markt agenda van Broon staat weergeven op de homepage.

Naast de markten bezorgt Broon ook gratis aan huis in de gemeente Winterswijk, op deze wijze worden veel honden van voer voorzien, zonder dat de baasjes er moeite voor hoeven te doen.
De bestellingen van de webshop worden geleverd met behulp van PostNL, en worden geleverd in heel Nederland. Bij bestellingen onder de €50,- betaalt u slechts €4,- verzendkosten, bij bestellen van €50,- of meer wordt het gratis thuis afgeleverd.

De werknemers van Broon proberen elke dag weer alle huisdieren en hun baasjes van de beste producten te voorzien. Broon is vooruitstrevend; aanmerkingen en mogelijke verbeterpunten worden daarom zeer gewaardeerd. U kunt contact met ons opnemen via de diverse weergeven mogelijkheden op de site, of benader ons op de markt.

Wij zijn pas tevreden als de dieren en hun baasjes tevreden zijn.


Sponsoring

Kynologenclub Winterswijk
Broon Dierbenodigdheden is hoofdsponsor van de Kynologenclub in Winterswijk.

Clubmatch – Broon is de hoofdsponsor op de jaarlijkse Clubmatch van de Kynologenclub uit Winterswijk. Aan deze clubmatch nemen meer dan 100 verschillende honden deel, de honden en hun baasjes komen uit heel Nederland.
Voor meer informatie, zie:
www.kcwinterswijk.nl


Officieel verkooppunt Farm Food

Broon Dierbenodigdheden is een verkooppunt van Farm Food. Farm Food levert natuurzuivere hondenvoeding, sinds 1982.
Broon verkoopt Farm Food HE, Farm Food Rawhide, Farm Food Fresh, Farm Food Antlers en Farm Food Trainers.

Farm Food staat voor schone en zuivere kwaliteitsproducten, als resultaat van hoge kwaliteitseisen en strenge kwaliteitscontroles. Farm Food maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie.  De producten zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen.  Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige bindmiddelen, kunstmatige conserveringsstoffen of chemische antioxidanten.


Kwaliteit is meer dan alleen een goed product!

Voor meer informatie en uitleg over het bedrijf en de producten van Farm Food, bezoek dan de site: www.farmfood.nl