Vlooienpoeder 80 gram

Nieuw

Poeder ter bestrijding van vlooien bij honden en katten. Vlooienpoeder is een product ter bestrijding van vlooien op kortharige katten en honden.

Meer details

€ 8,90

Meer informatie

De werkingsduur tegen vlooien is zeer kort max. 1 week en het product is daarom uitsluitend geschikt voor de bestrijding van een aanwezige vlooien besmetting. Wanneer nodig kan de behandeling na een week herhaald worden. Altijd gebruiken in combinatie met een omgevingsproduct.

Gebruiksaanwijzing:

De dieren geheel inpoederen. De aanbevolen dosering bedraagt ongeveer 1 g poeder per kg lichaamsgewicht bij honden en 2 g poeder per kg lichaamsgewicht bij katten. Het poeder zorgvuldig over de schone, droge vacht strooien en goed inwrijven. Daarna voorzichtig het overtollige poeder wegborstelen om opname door likken te voorkomen. Het dient te worden voorkomen dat het poeder in de bek of de ogen van het dier komt. Het product is niet geschikt voor langharige honden. 

Werkzamestof:

Pyrethrine 0 75%

Piperonylbutoxide 1 0.05

Analyse:

Pyrethrum extract (25%) 3,0 % w/w

Piperonyl-butoxide (90%) 1,7 % w/w

Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren, puppies jonger dan 3 maanden, kittens jonger dan 6 maanden, dieren met ernstige huidaandoeningen.